Profiteer eenvoudig van (exclusieve) aanbiedingen

Overige aanbiedingen Einddatum nog niet bekend
Inshared Autoverzekering: Nooit premieverhoging na schade

Inshared Autoverzekering: Nooit premieverhoging na schade

"Nooit premie verhoging na schade". Dat klinkt goed en dat is het ook. Bij veel verzekeringsmaatschappijen krijg je als je schade hebt gemaakt te maken met een verhoging van de maandelijkse premiekosten. Bij Inshared is dit niet het geval.  Je voordelige premie blijft dus na schade gewoon hetzelfde!

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en voor je het weet, ben je betrokken bij een botsing op de weg met als gevolg schade. Dan zit je dus goed met een autoverzekering van Inshared. Na de schade blijft de premie gelijk.

Beloningspunten en Jaarbeloning

Wist je dat je bij Inshared zogenaamde Beloningspunten kunt verdienen? Heb je géén schade gemaakt dan krijg je Inshared Beloningspunten.

Jaarbeloning: Aan het eind van elk jaar wordt gekeken hoeveel premie er totaal is ontvangen en hoeveel schade Inshared in hetzelfde jaar heeft uitgekeerd. Is er minder schade dan was verwacht, dan wordt die winst verdeeld onder alle InShared klanten via de Jaarbeloning.

Hoe meer Beloningspunten je hebt, hoe meer geld je terugkrijgt. Daarna worden de tellers weer op nul gezet en begint er een nieuw jaar.

Voordelen van Inshared Autoverzekering

  • Geen premie verhoging na schade
  • De InShared Jaarbeloning
  • Extra dekking voor auto van 6-11 jaar
  • Gratis vervangend vervoer
  • Hulp bij schade in binnen- en buitenland
  • Lage premie, ruime dekking

Extra dekking voor auto van 6-11 jaar

InShared introduceert als eerste in Nederland De Beperkt Casco EXTRA autoverzekering. Nergens anders krijg je 100% vergoed bij schade door brand, storm, natuur, diefstal en óók de helft van uw zelfgemaakte deuken. Dus meer dekking, voor de prijs van de standaard beperkt casco. Alleen bij Inshared!

Autoverzekering op zaterdag afsluiten

Je auto bij Inshared verzekeren in het weekend is online snel geregeld. Het is bij Inshared mogelijk op zaterdag en op zondag een autoverzekering af te sluiten. Je ontvangt na het aanvragen van de autoverzekering direct een bevestiging per e-mail. Vanaf dit moment ben je verzekerd. Binnen enkele minuten verzekerd de weg op!

Een auto verzekeren op de website van Inshared.nl is super eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld. Sluit een autoverzekering af en profiteer direct.

Meer Autoverzekering aanbiedingen

HEMA Actie : GRATIS autochauffeur bij All-risk Autoverzekening

Altijd al gedroomd van een eigen privé chauffeur? Kies dan nu voor de voordelige allrisk autoverzekering van de Hema. Bij het afsluiten van een HEMA Autoverzekering all-risk ontvang je een gratis … lees verder...
Kado Verlopen

Hema Autoverzekering: Bespaar honderden euro’s per jaar

Zoek je een goedkope autoverzekering? Bij HEMA betaal je nooit te veel, dus ook niet voor een autoverzekering. Profiteer van een voordelige premie en bespaar honderden euro’s per jaar. Je kunt bov… lees verder...
Populair! Overige aanbiedingen Einddatum nog niet bekend

Inshared Autoverzekering: Nooit premieverhoging na schade

"Nooit premie verhoging na schade". Dat klinkt goed en dat is het ook. Bij veel verzekeringsmaatschappijen krijg je als je schade hebt gemaakt te maken met een verhoging van de maandelijkse premie… lees verder...
Overige aanbiedingen Einddatum nog niet bekend

Nieuw bij Inshared: Beperkt Casco EXTRA autoverzekering

Bij Inshared verzeker je jouw auto goed en voordelig. Is jouw auto te oud voor Allrisk, maar te jong of te dierbaar voor alleen WA? Dan biedt de voordelige Beperkt Casco EXTRA autoverzekering miss… lees verder...
Overige aanbiedingen Einddatum nog niet bekend

UnitedConsumers: Goedkope autoverzekering met 1 maandpremie terug!

Wil je snel en voordelig zorgeloos de weg op? Sluit dan een autoverzekering af bij UnitedConsumers. Extra besparen op jouw autoverzekering is mogelijk. Met een autoverzekering van UnitedConsumers … lees verder...
Populair! Gratis Verlopen
Bekijk alle Autoverzekering aanbiedingen

Copyright © 123profiteer.nl ® Alle rechten gereserveerd.