Profiteer eenvoudig van (exclusieve) aanbiedingen

Contact

123profteer.nl : Profiteer eenvoudig van kortingscodes en (exclusieve-) aanbiedingen.

Op 123profiteer.nl vind je kortingscodes en (exclusieve-)  aanbiedingen. Zo kun je nog voordeliger online aankopen doen!

Wij verzamelen actuele kortingscodes en aanbiedingen en plaatsen deze overzichtelijk op onze website. Op de homepage kun je eenvoudig naar de nieuwste kortingscodes gaan of naar de nieuwste aanbiedingen. Ook kun je nog even snel profiteren van onze “Laatste Kans’ aanbiedingen, deze aanbiedingen zijn namelijk nog maar enkele dagen geldig.

Contact met 123profiteer.nl

Heb je vragen of suggesties dan kun je ons een e-mail sturen. Natuurlijk proberen we zo snel mogelijk alle ontvangen e-mails te beantwoorden.

Voordat je ons een e-mail stuurt is het raadzaam om even onze meest gestelde vragen  door te nemen. Daarin vind je op de meest gestelde vragen meteen het antwoord. Dit kan je veel tijd besparen en dat is natuurlijk wel zo prettig. Staat je vraag met het antwoord er niet tussen stuur dan een e-mail via onderstaand formulier.

Hierbij willen we hier benadrukken dat wij de aanbiedingen en kortingscodes ‘slechts’ bijeenbrengen op onze website.  123profiteer.nl verwijst onze bezoekers door naar de aanbiedingen van webwinkels . Voor vragen, klachten, retourzendingen en dergelijke verzoeken wij dan ook vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Via een link op 123profiteer.nl ben je doorgestuurd naar een webwinkel. Daar heeft de aankoop ook  plaatsgevonden. Zij kunnen je klachten dan ook verder afhandelen.

Tip!  Indien je telefonisch contact met een webwinkel wilt opnemen, kun je op de website www.keuzemenu.info van de meeste webwinkels/ bedrijven het klantenservice telefoonnummer vinden. Voordeel hier is dat je ook een overzicht van het telefonisch keuzemenu te zien krijgt. Door aan de hand van dit overzicht te bellen heb je snel de juiste persoon aan de lijn ( en kun je direct ter zake komen).

Heeft onze FAQ lijst je niet verder geholpen, stuur dan je vraag of suggestie(s) naar :

info@123profiteer.nl

Copyright © 123profiteer.nl ® Alle rechten gereserveerd. 2013 - 2024