Profiteer eenvoudig van (exclusieve) aanbiedingen

Disclaimer

De aanbiedingen van webwinkels veranderen vaak. Natuurlijk doen we ons uiterste best alles up-to-date te houden. Heb je een fout ontdekt in een aanbieding ( bijvoorbeeld de aanbieding is verlopen of de prijzen kloppen niet/ niet meer), dan stellen we het uiteraard zeer op prijs als je ons hiervan op de hoogte brengt.

Wanneer je op een link van een aanbieding klikt wordt je sowieso automatisch doorverwezen naar de website van de betreffende aanbieder. Ga dan altijd uit van de informatie die op dat moment wordt getoond.
PLaats je een bestelling dan ga je altijd een overeenkomst aan met de aanbieder. Wij zijn dan ook nimmer verantwoordelijk voor het verloop van het door jouw bestelde. Zoals in onze 'meest gestelde vragen' staat is 123profiteer.nl is geen webwinkel. Wij verzamelen aanbiedingen van webwinkels en plaatsen deze overzichtelijk op onze website. Via linken ( bestelknoppen ) verwijzen wij onze bezoekers naar de diverse webwinkels.

Disclaimer:

1.    De content wordt door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
2.    Wij zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
3. Wij zijn nimmer verantwoordelijk voor het verloop van het door jouw bestelde.

Copyright © 123profiteer.nl ® Alle rechten gereserveerd. 2013 - 2024