Profiteer eenvoudig van (exclusieve) aanbiedingen

Meest gestelde vragen (faq)

Wat is een kortingscode?

Met een kortingscode krijg je een extra korting bij aankoop van een product. Deze korting kan bijvoorbeeld een vast bedrag zoals € 40,- Euro korting bij het boeken van een vlucht zijn of een percentage,  zoals 40% korting op de aankoopsom.

Hoe komt 123profiteer.nl aan deze kortingscodes?

De kortingscodes worden niet door 123profiteer.nl zelf geproduceerd.  Deze codes krijgen wij aangeleverd door marketingafdelingen van de webwinkels die op deze website te vinden zijn. Deze marketingafdelingen zijn verantwoordelijk voor het goed communiceren van deze codes. Dit houdt onder ander het volgende in:

  • De specifieke codes
  • De geldigheidsduur
  • Eventuele aan de kortingscodes verbonden voorwaarden

Deze gegevens worden door ons exact overgenomen en in ons systeem verwerkt. Ons systeem zorgt er ook bijvoorbeeld ook voor dat zodra de geldigheidsduur van een kortingscode verloopt, de aanbieding automatisch als ‘verlopen’ wordt gemarkeerd.  Bij de aanbieding zie je dan duidelijk dat een  aanbieding verlopen is.  De kortingscode is dan ongeldig.

Hoe kan ik profiteren van een kortingscode?

Via de knop ‘pak hier je kortingscode’ kun je eenvoudig van de kortingscode gebruik maken. Door hier op te klikken komt er een venster tevoorschijn met daarop de kortingscode. Deze code dien je over te nemen, ofwel te ‘kopiëren’. Daarna ga je website van de aanbieder. Tijdens de bestelfase van de bestelling dien je de speciale code in het daarvoor bestemde vakje te ‘plakken’. De korting wordt nu automatisch verwerkt. Je hebt je korting te pakken!

Let op. Soms kan een webwinkel een andere benaming gebruiken dan ‘kortingscode’, bijvoorbeeld actiecode, promotiecode, kortingsnummer of iets dergelijks. Gebruik dan gewoon de code die je hebt overgenomen.

Een kortingscode  ‘kopiëren’ en plakken’. Hoe doe ik dat?

  1. Kopieer de code à selecteer de code à klik met de rechtermuisknop à kies Kopiëren
  2. Ga dan via de (groene) bestelknop naar de website van de aanbieder
  3. Plak de code tijdens het bestelproces in het daarvoor bestemde vakjeà klik met rechtermuisknop à kies Plakken

Mijn kortingscode werkt niet. Wat nu?

Natuurlijk doen we altijd ons uiterste best om alleen kortingcodes op de website te plaatsen die goed werken. De kortingscodes zelf krijgen wij van marketingafdelingen van de webwinkels. Zie de vraag ‘Hoe komt 123profiteer.nl aan deze kortingscodes?’.

 Hieronder enkele tips om na te gaan of de oorzaak de code zelf is.

  1. Is er een voorwaarde verbonden aan de code? Lees deze dan goed, het kan namelijk zijn dat;

-          De code niet geldig is in combinatie met andere actie-aanbiedingen

-          De code alleen geldig is voor  1 bepaald product

-          De code alleen geldig is voor nieuwe klanten

  1. Is de code exact overgenomen?

-          Wanneer de code handmatig is overgenomen controleer dan goed of dit goed is gegaan.  Kloppen alle hoofdletters of juist kleine letters. Staat er een spatie in de code. Staat deze spatie op de juiste plek.

  1. Is de code verlopen?

-          Wanneer de aanbieding als ‘verlopen’ is gemarkeerd betekent dit automatisch dat de kortingscode niet meer geldig is. Je kunt dan altijd kijken of er een nieuwe kortingscode beschikbaar is.

Wat zijn aanbiedingen?

Op 123profiteer.nl zijn er ook tal van aanbiedingen zonder speciale kortingscodes te vinden. Hiervan kun je direct profiteren door op de bestelknop of de aanmeldknop te klikken. Je komt dan automatisch terecht op de website van de aanbieder. Bij elke omschrijving van een aanbieding staat duidelijk aangegeven om wat voor soort aanbieding het gaat. Het kan bijvoorbeeld gaan om een korting of een geld-terug actie ( ook wel cash-back acties genoemd). De verschillende soorten aanbiedingen zijn ook duidelijk herkenbaar.

De aanbieding / kortingscode is verlopen. Wat nu?

Misschien ben je terechtgekomen op een aanbieding of kortingscode dat verlopen is. Niet getreurd. Gaat het om een aanbieding van bijvoorbeeld Wehkamp? Klik dan onder het logo op ‘meer Wehkamp’ of selecteer in het menu boven de aanbieding op ‘alle aanbiedingen van Wehkamp’.  Je ziet meteen alle actuele aanbiedingen. Profiteer eenvoudig met 123profiteer.nl!

De aanbieding van de webwinkel klopt niet (meer)

De aanbiedingen van webwinkels veranderen vaak. Natuurlijk doen we ons uiterste best alles up-to-date te houden. Wanneer je op een link van een aanbieding klikt ( de oranjeknop)  wordt je sowieso automatisch doorverwezen naar de website van de betreffende aanbieder -de webwinkel. Ga dan altijd uit van de informatie die op dat moment wordt getoond op de webwinkel van de aanbieder

 

Ik heb een klacht over mijn bestelling. Bij wie kan ik terecht?

Op een aankoop kunnen er helaas klachten zijn. Dit is natuurlijk erg vervelend. 123profiteer.nl is echter geen webwinkel. Wij verwijzen onze bezoekers door naar aanbiedingen van diverse webwinkels. De aanschaf of aanvraag van een product verloopt dan ook altijd via de website van de betreffende aanbieder. Bijvoorbeeld bij UPC, Zalando, Wehkamp of Ziggo . Dit betekent dat op de aankoop de voorwaarden van toepassing  zijn die zij hanteren. Voor vragen, klachten of retourzendingen en dergelijke verzoeken wij daarom vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende webwinkel. Zij kunnen je klachten verder afhandelen.

Tip!  Indien je telefonisch contact met een webwinkel wilt opnemen, kun je op de website www.keuzemenu.info van de meeste webwinkels/ bedrijven het klantenservice telefoonnummer vinden. Voordeel hier is dat je ook een overzicht van het telefonisch keuzemenu te zien krijgt. Door aan de hand van dit overzicht te bellen heb je snel de juiste persoon aan de lijn ( en kun je direct ter zake komen).

Ik heb een probleem met een gekocht product. Bij wie kan ik terecht?

Zie het antwoord hierboven bij de vraag ‘ik heb een klacht over mijn bestelling’. 

Als ik me inschrijf op de nieuwsbrief zijn mijn gegevens dan wel veilig?

De persoonlijke gegevens van gebruikers en bezoekers van deze website worden nooit aan derden verstrekt.  Zo simpel is dat!

Hoe vaak ontvang ik de nieuwsbrief

Van 123profiteer.nl ontvang je wekelijks de nieuwsbrief.  Dus geen overladen inbox.

Kan ik me makkelijk uitschrijvenvoor de nieuwsbrief

Bij 123profiteer.nl staat gemak voorop en datzelfde geldt voor het uitschrijven op de nieuwsbrief.  Alhoewel we dit natuurlijk wel jammer vinden.

Ga hiervoor naar je inbox en open een nieuwsbrief van 123profiteer.nl.  Onderaan de brief klik je op de link ‘uitschrijven’. Vervolgens wordt er automatisch een venster getoond waarin je je emailadres ( het  emailadres waar je de nieuwsbrief tot dan toe hebt ontvangen) moet invullen. Klik op verstuur. Klaar!

Van deze uitschrijving ontvangen wij een bericht. We zullen dan meteen je emailadres uit ons adressenbestand verwijderen.

Copyright © 123profiteer.nl ® Alle rechten gereserveerd.