Profiteer eenvoudig van (exclusieve) aanbiedingen

Actie Hema Brommerverzekering: Nu Eerste 2 maanden gratis

Actie Hema Brommerverzekering: Nu Eerste 2 maanden gratis

Zoek je een betaalbare en goede brommerverzekering? Sluit dan nu makkelijk en snel een brommerverzekering af bij de HEMA. Goedkoop en prima verzekerd en de eerste 2 maanden zijn nu helemaal gratis!

Voor jouw brommer wil je natuurlijk een goede brommerverzekering afsluiten. En bij HEMA betaal je nooit te veel, dus ook niet voor een brommerverzekering.

Voor de wettelijke WA-verzekering en een complete dekking kun je bij HEMA terecht, en bovendien voor een lage prijs. Daarmee is je brommer zonder gedoe goed verzekerd. En omdat je zelf alles online regelt is de premie super voordelig.

Jouw voordeel met HEMA Brommerverzekering

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal
  • Voordelig verzekerd
  • dagelijks opzegbaar

Zeer complete dekking

Om met een brommer of scooter te mogen rijden is een WA ( wettelijk aansprakelijkheid) verzekering verplicht. Met de goedkope WA-dekking van de HEMA is schade aan andere mensen is tot maar liefst € 5.000.000,- gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt vergoed, tot € 2.500.000,-.

WA + Volledig Casco (All Risk)

Vaak is het verstandig om ook je brommer zelf te verzekeren. Want wat als deze beschadigd of zelfs gestolen is? Daar wil je toch niet aan denken. Met de HEMA WA + Volledig Casco brommerverzekering heb je ook dekking voor diefstal en schade aan jouw eigen brommer. Bovendien valt bij een WA + Volledig Casco brommerverzekering vergoeding van je helm ook onder de dekking.

eigen risico

Bij schade of diefstal betaal je bij de brommerverzekering slechts 10% eigen risico over het schadebedrag, met een minimum van € 150,- per schade.

Zelf online afsluiten

Deze actie is alleen geldig als je voor 15 augustus 2016 zelf online een brommerverzekering aanvraagt en afsluit. Dit is heel eenvoudig. De HEMA maakt het je zo makkelijk mogelijk met een zeer overzichtelijke website waarop je binnen vijf minuten jouw verzekering afsluit. Profiteer van deze tijdelijke aanbieding waarbij je naast een voordelige premie nu de eerste 2 maanden een gratis basisdekking ontvangt.

(Bovenstaande beschreven aanbieding is verlopen. Via onderstaande button word je doorgestuurd naar de nieuwste aanbieding.)

Bereken nu jouw premie   

Bekijk de overige aanbiedingen van Hema Brommerverzekering

Aanbiedingen met vergelijkbare kenmerken

Meer Verzekering Aanbiedingen

Actie Hema Brommerverzekering: Nu Eerste 2 maanden gratis

Zoek je een betaalbare en goede brommerverzekering? Sluit dan nu makkelijk en snel een brommerverzekering af bij de HEMA. Goedkoop en prima verzekerd en de eerste 2 maanden zijn nu helemaal gratis… lees verder...
Gratis Verlopen

Inshared Opstalverzekering: profiteer van voordelige premie

Zoek je een voordelige opstalverzekering? Kies dan voor de opstalverzekering van Inshared en profiteer van een lage premie. Bij Inshared zit je zelf aan de knoppen. Alles gaat online, het afsluite… lees verder...
Overige aanbiedingen Einddatum nog niet bekend

Inshared Inboedelverzekering: Jouw inboedel goed en voordelig verzekerd

Met een inboedelverzekering van Inshared zijn alle spullen in jouw huis verzekerd tegen schade of verlies. Inshared biedt ook een Allrisdekking. Hiermee is ook de schade die je zelf maakt gedekt. lees verder...
Overige aanbiedingen Einddatum nog niet bekend

Nationale Nederlanden Inboedelverzekering : 10 jaar de nieuwwaarde vergoed

Op zoek naar een inboedelverzekering met een uitstekende dekking? Sluit dan een inboedelverzekering af bij Nationale Nederlanden. Van spullen die nog geen 10 jaar oud zijn, krijg je namelijk de ni… lees verder...
Overige aanbiedingen Verlopen

Aanbieding Centraal Beheer Inboedelverzekering: Geen eigen risico

Met een All-risk inboedelverzekering van Centraal Beheer zijn de spullen in jouw huis prima en zorgeloos verzekerd. Bovendien betaal je geen eigen risico. Met een All-risks verzekering ben je ook … lees verder...
Overige aanbiedingen Einddatum nog niet bekend
Bekijk alle Verzekering Aanbiedingen

Copyright © 123profiteer.nl ® Alle rechten gereserveerd.